Dimension Hand
☾ aqlrsl ☽
Posted by
aqil
Tuesday, 7 July 2015
Tu Makannyaaaaaaaaa


Assalamualaikum readers. Alhamdulillah baru lepas buka puasa. Makan sata jerr. Haha. Harini cerita yang sangat uhmmpppp. Haha

Harini bangun awal and semua prepare macam biasa. Gi sekolah semua macam biasa. Sejarah tadi ngantuk sikit. Hahaha. Lepastu ada presentation utk Pengajian Am. Bukan tak biasa nak berhadapan dengan orang. Benda tu dah biasa. Tapi nervous tak boleh nak kawal. Sedihnya. Ada tips? Comment sikit.

And then lepas rehat Pengajian Perniagaan, lcd takde.. present macamtu jee. Haha. Lepastu amik gambar utk kad matrik. Dah dekat 2 bulan sekolah baru nak amik gambar utk kad matrik. Lols.

After that.. bm.. haa. Kat sini lah cerita yang uhmmpp tu. Hahahah. Ceritanya ialah aku tak siap esei bm. Pastu cikgu sebut nama nama yg tak hantar esei lah, and then cikgu cakap
"Pergi surau, muhasabah diri, kalau nak solat dhuha masih ada masa lagi"
Cara dia cakap.. ehmmm sentap. Hahaha.

Okay nothing to share anymore. So Assalamualaikum




◄ older