Dimension Hand
☾ aqlrsl ☽
Posted by
aqil
Friday, 3 July 2015
Hello


Assalamualaikum, dah berabad tak update blog. ni update blog edit blogskin bagai sbb ada kat office kakak. alang alang wifi pun lagu gila namati. haha. post lama semua dah delete sebab ehmm zaman zaman tak matang. sekian :) tiba tiba tergerak hati nak update and edit blog sebab tengah download lagu, pastu "popp" terus tergerak hati nak update, macamtulah ceritanya.

Oh btw, this year I'm Eighteen, not officially but still, I'm Eighteen. Gila dah tua dah sejak berblogging masa form2. pergh berabad gila siaaa. kawankawan semua tinggalkan I, bukan lah pergi meninggalkan taknak kawan dah, I mean meninggalkan pergi sambung belajar. Pipah kat Poli, Alia kat UITM, Syak kat KYPJ, Myra kat KPTM meanwhile me, Unisti [Pre-U SMK Tun Ismail] hahahahah. Amik subject perniagaan, mula mula nak sambung Science Stream, tapi ehm, adalah kisah kisah dia.. Masa daftar STPM tu perhati jee subj PHYSIC CHEMIST BIOLOGY FUTHER MATH tuuuu. ehm tak de rezeki.

Pasal kawankawan, kinda hard nak berkawan sebab bukan jenis yang mudah menerima seseorang. Sekadar kawan yes, as a kawan rapat or bestfriend susah. Susah nak cari kawan macam Alia, Pipah, Syak, Myra yang saling menerima kebaikkan dan keburukkan. Ada dalam susah dan senang, gembira dan sedih, waktu bergurau dan bergaduh. Hahaha. Hope our friendship till Jannah. In Shaa Allah Amin. oh ya even sekarang susah nak cari kawan, alhamdulillah hati ni terbuka untuk menerima 2 orang sahabat baru atau kawan baik iaitu Nanno and Ajin. Alhamdulillah mereka boleh menerima kelebihan dan kekurangan aku.

Boyfriend? Ehm, dulu yela asyik tukar tukar pakwe.. budak budak kan.. Now dah belajar setia. Setia sangat laaa kan, kalau tak kahwin ni nanti taktahu nak cakap apa, Redha jelaaa. Hahaha. have been together for 1year 4months. Gaduh baik gaduh baik. kahkahkah. But dia ada husband material. Lol takde cakap banyak pasal dia takut readers annoying sebabnya having a boyfriend bukan trend zaman ni. Trend zaman ni travel around the world. Sebabnya travel lebih indah berbanding relay yang tak pasti kekal. Hahahaha

So, done for today, Assalamualaikum :)

“Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while, leave footprints on our hearts, and we are never, ever the same”
― Flavia Weedn



◄ older